Bemutatjuk a B877 Beige csizmákat, egy stílusos és kényelmes választást a lábbelikollekciójához. Ezek az elegáns csizmák büszkén készülnek Lengyelországban a SEBA által, így minőségi kézművességet garantálva. Természetes bőrből készült külső részük tartósságot és időtlen megjelenést biztosít. A csizmák bélése puha filcből készült, így télen is melegen és kényelmesen tartja a lábaidat. Az átlagos G szélességgel és 6 cm magasságú sarokkal tökéletes egyensúlyt nyújtanak a stílus és kényelem között. Emeld stílusodat ezekkel a bézs csizmákkal.

Bokacsizma B877 beige

Bokacsizma B877 beige

Bokacsizma B877 beige

Gyártó:SEBA
Cikkszám:B877
Elérhető:Raktáron
Szállítási idő Ellenőrizze a kiválasztott méretet
Szállítási költségek DPD Magyarország (Banki átutalás, PayPal) - 1692 Ft
DPD Magyarország (Utánvéttel fizetve) - 2231 Ft
  • 32,550 Ft


Lehetséges választások

(+48) 516-788-750

Bemutatjuk a B877 Beige csizmákat, egy stílusos és kényelmes választást a lábbelikollekciójához. Ezek az elegáns csizmák büszkén készülnek Lengyelországban a SEBA által, így minőségi kézművességet garantálva. Természetes bőrből készült külső részük tartósságot és időtlen megjelenést biztosít. A csizmák bélése puha filcből készült, így télen is melegen és kényelmesen tartja a lábaidat. Az átlagos G szélességgel és 6 cm magasságú sarokkal tökéletes egyensúlyt nyújtanak a stílus és kényelem között. Emeld stílusodat ezekkel a bézs csizmákkal.znacznik gwarancji jakości A Lengyelországban gyártott cipő a hagyományos kézműves alapelvek szerint.

Méretek és rendelkezésre állás:
  • 33 - Kérésre elérhető * (szállítás 10 napon belül). Belső hossz: 21.2 cm
  • 34 - Kérésre elérhető * (szállítás 10 napon belül). Belső hossz: 22 cm
  • 35 - Kérésre elérhető * (szállítás 10 napon belül). Belső hossz: 22.6 cm
* A megrendelés benyújtása után a kiválasztott méretet előállítják és kiszállítják a megadott időn belül. Az egyedi gyártású cipők visszaküldhetők vagy cserélhetők másik méretre.

Paraméterek
Anyag bőr 100%
Gyártási ország Lengyelország
Gyártó SEBA
Melegítő feltűnt
Sarokmagasság 6 cm
Szín beige
Testesség G (standard)
Ha nem jó a méret vagy esetleg nem tetszik élőben a szín, vagy bármi más miatt nem felel meg a termék, amit a Webáruházunkból rendelt, akkor küldje vissza a terméket üzletünkbe 14 napon belül, és akár kicserélheti vagy visszakérheti a vásárlásra fizetett összeget.

Vissza cím:
CzechLogistic - OdSzewca
Koronczói út 01628/9 hrsz. (DPD DEPO), 9012 Györ


znacznik gwarancji jakości

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Kapcsolodó termék(ek)